Fotoceramica Rotund cu suport 17x9x17 cm

460,00 lei

În stoc

Aceasta placa are un rotund in partea de sus, destinat personalizarii cu imagini si un spatiu pentru text in partea de jos. Pe rotund pot fi incadrate o persoana sau doua persoane.

Pentru a comanda fotoceramica, puteti trimite fotografia dorita online sau la sediul nostru. Editarea grafica este inclusa in pret si ne vom consulta cu dvs.

Comandă acum fotoceramica personalizată pentru a păstra vie amintirea celor dragi cu un omagiu deosebit și durabil!

SKU: Foto0066 Categorie:

Caracteristici generale:

 1. Material: Realizată din ceramică de înaltă calitate, fotoceramica este extrem de durabilă și rezistentă la condițiile meteo variabile.
 2. Design: Forma rotundă conferă un aspect armonios și echilibrat, potrivindu-se cu diverse stiluri de monumente funerare.
 3. Suport: Produsul include un suport, care poate fi fixat permanent pe monument sau poate fi utilizat ca suport mobil, în funcție de necesități.

Avantaje:

 • Durabilitate: Fotoceramica este concepută pentru a rezista la intemperii, inclusiv expunerea la soare, ploaie și îngheț, păstrându-și aspectul impecabil pe termen lung.
 • Personalizare: Fotografia este imprimată pe ceramică folosind tehnici avansate, care asigură o calitate superioară a imaginii și o rezistență îndelungată a culorilor.
 • Estetică: Forma rotundă adaugă un plus de eleganță și rafinament, fiind o alegere potrivită pentru a evidenția memoria celor dragi într-un mod respectuos.

  Utilizare:

  Fotoceramica Rotund cu suport este destinată utilizării pe monumente funerare sau pietre de mormânt. Datorită rezistenței sale la intemperii, poate fi montată atât în interior, cât și în exterior. Suportul inclus facilitează instalarea pe diferite tipuri de suprafețe, asigurând o fixare stabilă și sigură.

  Instrucțiuni de întreținere:

  Pentru a menține fotoceramica în condiții optime, este recomandat să fie curățată periodic cu o cârpă moale și apă. Este important să se evite utilizarea substanțelor chimice agresive care ar putea deteriora suprafața ceramicii.

Fii primul care își spune părerea “Fotoceramica Rotund cu suport 17x9x17 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal