Fotoceramica Placa Scut

300,00 lei

În stoc

Păstrează vie amintirea celor dragi cu Fotoceramica Placă Scut, un produs de înaltă calitate, conceput pentru a oferi un omagiu durabil și elegant. Această placă de fotoceramică este ideală pentru monumente funerare, datorită designului său robust și esteticii sofisticate.

Placa Scut 9*12 cm – 300 ron

Placa Scut 17*24 cm – 520 ron

Pentru a comanda fotoceramica, puteti trimite fotografia dorita online sau la sediul nostru. Editarea grafica este inclusa in pret si ne vom consulta cu dvs.

SKU: Foto0062 Categorie:
Caracteristici principale:
  • Material de Înaltă Calitate: Fotoceramica Placă Scut este realizată din ceramică durabilă, rezistentă la intemperii și uzură, asigurând o durată lungă de viață.
  • Design Robust și Elegant: Forma de scut oferă un aspect nobil și protecție simbolică, fiind perfectă pentru comemorarea celor dragi.
  • Personalizare Detaliată: Fotografia este imprimată pe ceramică folosind tehnologii avansate, care garantează culori vibrante și detalii clare, păstrând amintirile vii și frumoase.
Avantaje:
  1. Durabilitate Extinsă: Materialul ceramic de înaltă calitate asigură rezistență la soare, ploaie și îngheț, menținând aspectul impecabil de-a lungul timpului.
  2. Calitate Superioară a Imprimării: Tehnologia avansată de imprimare oferă imagini de înaltă rezoluție, cu detalii precise și culori durabile.
  3. Estetică și Simbolism: Designul de scut adaugă o notă de eleganță și protecție, fiind potrivit pentru un omagiu demn și respectuos.
Utilizare:

Fotoceramica Placă Scut este ideală pentru montarea pe monumente funerare, pietre de mormânt sau alte structuri comemorative. Datorită rezistenței sale la condiții meteo extreme, poate fi utilizată atât în interior, cât și în exterior.

Instrucțiuni de Întreținere:

Pentru a menține fotoceramica în condiții optime, se recomandă curățarea periodică cu o cârpă moale și apă. Evitați utilizarea substanțelor chimice agresive care ar putea deteriora suprafața ceramicii.

Comandă acum Fotoceramica Placă Scut pentru a oferi un omagiu durabil și elegant în memoria celor dragi.

Fii primul care își spune părerea “Fotoceramica Placa Scut”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal