Monumente funerare marmura alba

4.500,00 lei

În stoc

Dimensiuni monument: 140cm*100*8cm

Monumentul funerar are inclus in pret:

  • baza de marmura potrivita dimensinunii monumentului
  • 2 vaze decotative de marmura
  • gravare nume de familie, 2 prenume si anii de nastere si deces
  • pretul include TVA
  • Optional se poate adauga poza foroceramica sau fotogravura pe granit negru.

Monumentele funerare din marmură pot fi simple sau sculptate, în funcție de preferințele și bugetul familiei. Marmura este un material natural elegant și durabil, care este adesea folosit pentru a crea monumente funerare deosebite.

Monumentele funerare din marmură simplă pot avea forme geometrice sau pot fi plăci verticale sau orizontale, personalizate cu numele celui decedat, datele de naștere și deces și eventual un mesaj sau o inscripție specială. Aceste monumente pot fi realizate în diferite culori de marmură, cum ar fi alb, gri, crem sau roz.

Pe de altă parte, monumentele funerare din marmură sculptată sunt mai elaborate și pot include elemente artistice precum motive florale, religioase sau simboluri care reflectă pasiunile sau interesele celui decedat. Aceste monumente pot fi personalizate în detaliu și pot fi un omagiu special pentru memoria persoanei decedate.

Indiferent de alegerea făcută, monumentele funerare din marmură sunt o modalitate frumoasă de a onora memoria celor dragi și de a crea un loc de comemorare special în cimitir. Este important să luăm în considerare preferințele și gusturile persoanei decedate și să colaborăm cu un specialist în lucrări funerare pentru a crea un monument care să reflecte cu respect și emoție amintirea acesteia.

Fii primul care își spune părerea “Monumente funerare marmura alba”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal