Fotoceramica Dreptunghi Corinto

400,00 lei

În stoc

Onorează amintirea celor dragi cu Fotoceramica Dreptunghi Corinto, o soluție elegantă și durabilă pentru memoriale. Fabricată din materiale de înaltă calitate și personalizată cu tehnologie avansată de imprimare, această placă de fotoceramică asigură un omagiu deosebit și rezistent în timp.

Dreptunghiul ”Corinto” este o placa de dimensiuni mari, care ofera un spatiu generos pentru personalizarea cu imagini clare. Placa este disponibila in trei dimensiuni si are un desing elegant si deosebit.

Dreptunghi Corinto 16*19cm – 400 ron

Dreptunghi Corinto 18*24cm – 500 ron

Dreptunghi Corinto 24*30cm – 600 ron

Pentru a comanda fotoceramica, puteti trimite fotografia dorita online sau la sediul nostru. Editarea grafica este inclusa in pret si ne vom consulta cu dvs.

SKU: Foto0060 Categorie:

Caracteristici Principale:

  • Material de Înaltă Calitate: Ceramica durabilă, rezistentă la intemperii, garantează o durată lungă de viață, păstrându-și aspectul impecabil.
  • Design Elegant: Forma dreptunghiulară și finisajele rafinate oferă un aspect clasic și nobil, potrivit pentru orice monument funerar.
  • Personalizare Detaliată: Fotografia este imprimată folosind tehnologii avansate, asigurând culori vibrante și detalii clare.

Avantaje:

  • Durabilitate Extinsă: Fotoceramica Dreptunghi Corinto este proiectată pentru a rezista la condiții meteo extreme, menținându-și frumusețea și integritatea de-a lungul timpului.
  • Calitate Impecabilă a Imprimării: Imaginile de înaltă rezoluție oferă detalii precise și culori durabile, păstrând amintirile vii și frumoase.
  • Estetică și Simbolism: Designul simplu și elegant adaugă o notă de rafinament și respect, fiind perfect pentru un omagiu demn.

Utilizare:

Fotoceramica Dreptunghi Corinto este ideală pentru montarea pe monumente funerare, pietre de mormânt sau alte structuri comemorative. Este potrivită pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, datorită rezistenței sale la condițiile meteo variate.

Instrucțiuni de Întreținere:

Pentru a menține fotoceramica în stare perfectă, se recomandă curățarea periodică cu o cârpă moale și apă. Evitați utilizarea substanțelor chimice agresive care ar putea deteriora suprafața ceramicii.

Comandă Acum:

Alege Fotoceramica Dreptunghi Corinto pentru a oferi un omagiu durabil și elegant în memoria celor dragi. Comandă acum și asigură-te că amintirile rămân vii pentru totdeauna

Fii primul care își spune părerea “Fotoceramica Dreptunghi Corinto”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal