Fotoceramica Carte cu suport 11x22x33 cm

820,00 lei

În stoc

Fotoceramica Carte cu suport este un produs special conceput pentru a oferi un omagiu deosebit persoanelor dragi, prin montarea pe monumente funerare. Acest tip de fotoceramică are forma unei cărți deschise, simbolizând o viață plină de povești și amintiri. Suportul inclus facilitează expunerea și montarea acesteia.

Cartea cu suport este o placa cu dimensiuni destul de mari si are nevoie de un montaj corespunzator.

Se pot incadra doua persoane, cate una pe fila, sau se poate incadra o singura persoana pe fila din partea dreapta, iar in partea stanga epitaful.

Pentru a comanda fotoceramica, puteti trimite fotografia dorita online sau la sediul nostru. Editarea grafica este inclusa in pret si ne vom consulta cu dvs.

SKU: Foto0065 Categorie:

Caracteristici generale:

  1. Material: Fabricată din ceramică de înaltă calitate, fotoceramica este extrem de durabilă și rezistentă la condiții meteo extreme.
  2. Design: Are forma unei cărți deschise, ceea ce oferă un aspect deosebit și simbolic, ideal pentru a păstra amintirea persoanelor dragi.
  3. Suport: Produsul vine cu un suport, care permite montarea stabilă pe monumente funerare sau alte tipuri de suprafețe.

Avantaje:

  • Durabilitate: Ceramica de înaltă calitate asigură rezistență la soare, ploaie, îngheț și alte intemperii, păstrându-și aspectul impecabil pe termen lung.
  • Personalizare: Fotografia este imprimată pe ceramică utilizând tehnologii avansate, care garantează o calitate superioară a imaginii și durabilitatea culorilor.
  • Estetică: Forma de carte deschisă adaugă un element de rafinament și profundă simbolistică, făcând acest produs ideal pentru a evidenția memoria celor dragi.

Utilizare:

Fotoceramica Carte cu suport este utilizată în principal pe monumente funerare și pietre de mormânt. Datorită rezistenței sale la condițiile meteorologice, poate fi montată atât în interior, cât și în exterior. Suportul inclus facilitează fixarea stabilă și sigură pe diverse suprafețe.

Instrucțiuni de întreținere:

Pentru a menține fotoceramica în condiții optime, este recomandat să fie curățată periodic cu o cârpă moale și apă. Se recomandă evitarea utilizării substanțelor chimice agresive care ar putea deteriora suprafața ceramicii.

Fii primul care își spune părerea “Fotoceramica Carte cu suport 11x22x33 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal